Ducs de Gascogde

Ducs de Gascogne Lahodná terina z bravčového mäsa s Armagnacom 65g Bez konzervačných látok a farbív je obohatená nádychom cesnaku a prevoňaná Armagnacom (najstaršie brandy vo...

Kačacia terina sa podľa starodávnej receptúry pripravuje tradične s bielym vínom a šalotkou. Terina sa hodí ako predjedlo, na čerstvom chlebe alebo toastu, doplnená pohárom...

Vianočná terina s hríbmi 65 g: bravčová krkovička pôvodom z EÚ (40 %), bravčová pečeň (28 %), bravčová masť (18 %), varené hríby 4 % (Boletus Edulis, aereus, pinicola,...

Terrine de Canard à l'Orange je francúzsky predkrm alebo paštéta z kačacieho mäsa s pomarančovou príchuťou. V tejto paštéte sa spája jemné kačacie mäso s ovocnou chuťou...

Gaskoňská terina so sušenými slivkami. Bravčové mäso chudé a tučné, hydina a bravčová pečeň, vajce, sušené slivky (5%), armaňak, soľ, mrkvová vláknina, korenie. Balenie: 65g...

Ducs de Gascogne - Terina z diviaka s brusnicamiMäso z diviaka (25 %), bravčová masť a chudé mäso, bravčová krkovička a pečeň, brusnice (3 %), soľ, armaňak, šalotka, korenie....

Foie gras, francúzsky výraz pre „mastnú pečeň“, nie je nič iné ako pečeň kačice alebo husi, ktorá bola špeciálne vykrmená. Foie gras je vo francúzskej kuchyni obľúbenou a známou...
Stránka 1 z 1 - 7 položiek celkom