Saporepuro NEUTRÁLNY STABILIZÁTOR do zmrzliny a sorbetu 250 g s múkou Tara a Guar
Saporepuro NEUTRÁLNY STABILIZÁTOR do zmrzliny a sorbetu 250 g s múkou Tara a Guar
100% prírodné zahusťovadlá bez emulgátorov
Ideálne do zmrzlín a sorbetov aj na použitie za studena
Odporúčané dávkovanie 4 g/kg
Zloženie: maltodextrín, guma tara, guarová múka
BEZLEPKU - BEZ MLIEČNYCH DERIVÁTOV
250g
Jedná sa o tovar dovezený z Francúzska a Talianska.
Saporepuro NEUTRÁLNY STABILIZÁTOR do zmrzliny a sorbetu 250 g s múkou Tara a Guar
Múka zo semien Tara, múka zo semien guaru, maltodextrín
Zmiešame spolu s ostatnými ingredienciami. Možno použiť za tepla aj za studena.
Aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, Ice Cream Neutral vyžaduje aktiváciu pri teplote 65°C, ale svoju prácu dokáže naplno vykonávať aj pri použití za studena . Tento proces umožňuje zahusťovadlám pracovať na plný výkon, čo zaručuje krémovú a stabilnú štruktúru zmrzliny.
250g
Jedná sa o tovar dovezený z Francúzska a Talianska.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.