Saatvogel Gewurze Bralapfel- korenie na pečené jablká 55g

Značka: Saatvogel

Pečené jablkové korenie, v kovovej plechovke, 5 x 7 cm

Veľmi horúce pečené jablká v zime nádherne voňajú, sú neuveriteľne chutné, krásne sladké a tiež zdravé.

Sladký surový trstinový cukor, škorica cassia, klinčeky, muškátový oriešok a trochu kardamónu premenia pečené jablká na lahodný dezert.

Balenie:  55g

Jedná sa o tovar z Francúzska a Talianska

Dostupnosť Skladom (1 ks)
Kód: 8469
€5,05
Saatvogel Gewurze Bralapfel- korenie na pečené jablká 55g
Značka: Saatvogel
Saatvogel Gewurze Bralapfel-  korenie na pečené jablká  55g
Akcia
Dorucenie zdarma
Doručenie zdarma
pre objednávky nad 50€
Garancia ceny
Garantujeme najnižšiu cenu
ak nájdete lacnejšie, dorovnáme to.
Kvalita
Kvalitné výrobky
iba značkový tovar
Rychlost
Rýchla expedícia
najneskôr do 24h

Pečené jablká sú skvelým dezertom, pretože sú skutočnou vitamínovou bombou a v zime, keď vrcholí prechladnutie, sú obzvlášť dobré pre imunitný systém. Predtým, ako sa chutné plnené jablká vložia do rúry, mali by sa určite ochutiť a korenie na pečené jablká obsahuje všetky dokonalé koreniny na horúcu a zdravú pochúťku. Sladký surový trstinový cukor, škorica cassia, klinčeky, muškátový oriešok a trochu kardamónu premenia pečené jablká na lahodný dezert. Táto zmes korenia sa veľmi dobre hodí aj do jablkového koláča všetkého druhu, ako aj do sladkého tvarohu alebo je vhodná aj do zdravého müsli.

Zloženie: Surový trstinový cukor, škorica cassia, muškátový oriešok, klinčeky, kardamón. Môže obsahovať stopy CELERU a HORČICE. Rafinovaná cukrovo-škoricová zmes do dezertov, horúcich nápojov (napr. jablkového punču) a pod. Priemerné výživové hodnoty Výživové hodnoty (na 100 g): Kalorická hodnota: 1636 kJ / 386 kcal; tuk (z toho nasýtené mastné kyseliny): Sacharidy (z toho cukor): 94,7 g (85,9 g); Bielkoviny: 0,7 g; Soľ: 0 g; Vláknina: 6,7 g Tip na recept: Použite túto zmes s jogurtom a/alebo tvarohom na prípravu chutného dezertu!

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: