Galettes de Riz rice paper 454g - ryžový papier 22cm
S týmito ryžovými papiermi s priemerom 22 cm, ktoré naplníte mäsom, krevetami alebo zeleninou, popustite uzdu svojej kulinárskej fantázii a pripravte si jarné závitky.
Tradične sa ryžové papiere vyrábajú z mierne fermentovaného ryžového cesta, vody a soli. Cesto sa varilo v pare na látke natiahnutej nad hrncom s vriacou vodou do tenkých koliesok. Ryžové listy (podobne ako banh Cuon) sa sušili na tkaných rohožiach. Sušené plátky ryžových listov sa mohli skladovať a potom pripraviť na použitie. To všetko vysvetľuje jemnosť ryžového papiera, vzor vytkávaný na každom z nich a to, prečo môžete jesť ryžový papier taký, aký je!
Zloženie :
Ryžová múka, soľ, voda.
S týmito ryžovými papiermi s priemerom 22 cm, ktoré naplníte mäsom, krevetami alebo zeleninou, popustite uzdu svojej kulinárskej fantázii a pripravte si jarné závitky.
Tradične sa ryžové papiere vyrábajú z mierne fermentovaného ryžového cesta, vody a soli. Cesto sa varilo v pare na látke natiahnutej nad hrncom s vriacou vodou do tenkých koliesok. Ryžové listy (podobne ako banh Cuon) sa sušili na tkaných rohožiach. Sušené plátky ryžových listov sa mohli skladovať a potom pripraviť na použitie. To všetko vysvetľuje jemnosť ryžového papiera, vzor vytkávaný na každom z nich a to, prečo môžete jesť ryžový papier taký, aký je!
Zloženie :
Ryžová múka, soľ, voda.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.