evenord Jedlá želatína strieborná 130 Bloom 1kg exp.31/12/2024
evenord Jedlá želatína strieborná 130 Bloom 1kg exp.31/12/2024
Použitie v kuchyni aj v potravinárskom priemysle. Je široko používaná pri výrobe potravín. Nájdeme ju v mäsových výrobkoch, polievkach, omáčkach, mliečnych výrobkoch a sladkostiach.
Balenie 1kg
Jedná sa o tovar dovezený z Francúzska a Talianska.
evenord Jedlá želatína strieborná 130 Bloom 1kg exp.31/12/2024
Použitie v kuchyni aj v potravinárskom priemysle. Je široko používaná pri výrobe potravín. Nájdeme ju v mäsových výrobkoch, polievkach, omáčkach, mliečnych výrobkoch a sladkostiach.
Želatina je bez farby, bez zapachu a chuti. Vyrobené z bravcovej kože.
Maximálna teplota pri príprave gélu zo želatíny je 90 °C. Želatína nesmie prejsť varom. Strata želírovacích schopností sa prejaví hlavne pri opakovanom zohriatí nad 90 °C. Želatína je vysoko hodnotná bielkovina získaná čiastočnou denaturáciou kolagénu. Podľa použitého výrobného procesu je želatína označovaná ako typ A (vyrobená kyslou cestou - bravčová) alebo typ B (vyrobená alkalickou cestou - hovädzia).
Balenie 1kg
Jedná sa o tovar dovezený z Francúzska a Talianska.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.