DREISTERN kapusta s údeným bravčovým mäsom a klobásou 400g

Značka: Dreistern

Dusená zelená kapusta so zemiakmi, kúskami údeného bravčového mäsa a plátkami bravčovej panenky.

Balenie: 400g

Jedná sa o tovar dovezený z Francúzska a Talianska

Dostupnosť Skladom (1 ks)
Kód: 10896
€1,99
DREISTERN kapusta s údeným bravčovým mäsom a klobásou 400g
Značka: Dreistern
DREISTERN kapusta s údeným bravčovým mäsom a klobásou 400g
Akcia
Dorucenie zdarma
Doručenie zdarma
pre objednávky nad 50€
Garancia ceny
Garantujeme najnižšiu cenu
ak nájdete lacnejšie, dorovnáme to.
Kvalita
Kvalitné výrobky
iba značkový tovar
Rychlost
Rýchla expedícia
najneskôr do 24h

Dusená zelená kapusta so zemiakmi, kúskami údeného bravčového mäsa a plátkami bravčovej panenky.

Lahodný pôžitok - gurmánske konzervované jedlo s jemnou kapustou v štýle tradičnej nemeckej kuchyne - rafinované s jemným cassel a šťavnatými mettenends

Rýchla a jednoduchá príprava - ohrieva sa v hrnci alebo mikrovlnnej rúre a potom sa klasicky pripravuje s čerstvým chlebom - výdatný mäsový pokrm sa podarí pripraviť za krátky čas

Trvanlivé a výživné - kapusta zaujme šetrnou prípravou a následnou tepelnou úpravou vďaka dlhej trvanlivosti bez chladenia - zdravá a chutná kuchyňa na každý deň

Zloženie: 41 % kapusta, 19 % zemiaky, 12 % údená bravčová panenka (90 % bravčové mäso, pitná voda, kuchynská soľ, glukózový sirup, dextróza, cukor, korenie, konzervačná látka: dusitan sodný, arómy, údenie), 11 % plátky bravčovej panenky (bravčové mäso, kuchynská soľ, horčičné semená, korenie, dextróza, extrakty korenia, konzervačná látka: Dusitan sodný, údenie z bukového dreva), pitná voda, cibuľa, bravčové kože, ovsené vločky, rastlinné oleje (repkový, kukuričný), PŠENIČNÁ MÚKA, jodizovaná kuchynská soľ (jedlá soľ, jodičnan draselný), maltodextrín, cukor, hovädzí extrakt, okysľujúca látka: kyselina citrónová, škrob, korenie, extrakty korenia (obsahuje CELER).

Poznámky: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, sóje, sezamu

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: