Bäckerei Spiegelhauer Bio slad na pečenie ľahký enzymaticky aktívny 1 kg

Organický jačmenný slad na zlepšenie pekárskych vlastností, najmä zhnednutia a aktivity kvasiniek.

Balenie: 1kg

Jedná sa o tovar dovezený z Francúzska a Talianska.

Dostupnosť Skladom (1 ks)
Kód: 5432
€6,29
Bäckerei Spiegelhauer Bio slad na pečenie ľahký enzymaticky aktívny 1 kg
Bäckerei Spiegelhauer Bio slad na pečenie ľahký enzymaticky aktívny 1 kg
Akcia
Dorucenie zdarma
Doručenie zdarma
pre objednávky nad 50€
Garancia ceny
Garantujeme najnižšiu cenu
ak nájdete lacnejšie, dorovnáme to.
Kvalita
Kvalitné výrobky
iba značkový tovar
Rychlost
Rýchla expedícia
najneskôr do 24h

Organický jačmenný slad na zlepšenie pekárskych vlastností, najmä zhnednutia a aktivity kvasiniek.
Pri sladovaní sa vytvárajú cukry, ktoré podporujú hnednutie a aktivitu kvasiniek.

Slad sa ako pekársky prostriedok používa už stovky rokov a predtým sa často získaval z pivovarov.

Používa sa do chlebového/pšeničného cesta v množstve 1 - 3 % múky (10 až 30 g na 1 kg múky). Ak je žemľa po upečení zvnútra cestovitá a vyzerá, akoby nebola správne upečená, množstvo sladu na pečenie bolo príliš vysoké. Pozornosť venujte aj teplote cesta, optimálna je teplota cesta 22 °C.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: